Case Thoret Swimming

Case Thoret Swimming

Fiksuin ulkomainosmedia pienyrittäjälle

 

Olen Sebastian Thoret, Etelä-Amerikan uintimestari vuodelta 1999-2001 ja nykyinen uintivalmentaja. Tulin Suomeen kolme vuotta sitten. Kyllä, se tavallinen tarina: naisen perässä. Saimme lapsen ja tein erilaisia hanttihommia pitkään kunnes tutustuin oikeisiin ihmisiin, jotka auttoivat minua keskittymään vahvuuksiini ja sitä kautta aloittamaan oikean työni uintivalmentajayrittäjänä.

Valmennettavia riitti aluksi, mutta oivalsin pian mainostamisen tarpeellisuuden. Halusin alkaa brändäämään itseäni kilpauintivalmentajana, mutta opettamisen ohella en kovin aktiivisesti ehdi myymään palveluitani. Yrittäjänä oleminen on aika kallista Suomessa, puhumattakaan mainostamisesta. Liiketoiminnan kasvattaminen ilman monikanavaista brändinäkyvyyttä on erittäin työlästä.

Sain vihiä uudesta Fiksuveto.fi -palvelusta, jossa peräkärryissä voidaan mainostaa edullisesti. Aluksi ajatus tuntui vieraalta ja näin sieluni silmin ainoastaan ruosteisen Muuli-peräkärryn, jonka päälle on vedetty likainen pressu. Mutta nähdessäni kauttaaltaan teipatun peräkärryn, ymmärsin että tässä olisi ratkaisu, jota olen odottanut. Peräkärry oli pakettiauton kokoinen ja todella näyttävä, wow!

Nyt upea Thoret Swimming –peräkärry ajelee pitkin pääkaupunkiseutua, jossa on oma kuvani, yritykseni logo ja yhteystiedot. Peräkärryn luovutuksen yhteydessä uusille asiakkaille jaetaan alennuskuponkeja uintivalmennukseen. Lisäksi ulkomainosmedia tukee hienosti sosiaalisen median markkinointia ja peräkärry kulkee mukana erilaisissa tapahtumissa.

Tulevaisuudessa saatan hankkia toisen Fiksuveto-peräkärryn ja 2-4 valmentajaa yritykselleni, jonka kasvupotentiaali on yllättänyt minut positiivisesti. Haluan olla kasvattamassa Suomeen uutta uimarisukupolvea, joiden kauloissa kimaltelee kirkkaimmat jalometallit.

Haluan sydämellisesti kiittää Fiksuvetoa, joka auttanut minua pääsemään lähemmäksi unelmaani liiketoimintani kasvattamisessa. En voi olla suosittelematta jokaiselle kaltaiselleni pienyrittäjälle Fiksuveto.fi –palvelua, joka auttaa meikäläisiä bränditietoisuuden kasvattamisessa.

Learn to swim like a pro”

– Sebastian Thoret

 

 

share