Peräkärryn vuokra vain 10 € päivässä!

PK-seudun edullisin ja laadukkain peräkärry käyttöösi ilman piilokuluja. B-kortti riittää.

TEE VARAUS
I. Peräkärryn käyttö

Vuokrattu peräkärry on vuokraajan vastuulla ja sitä saa käyttää ainoastaan vuokraaja. Peräkärryä saa käyttää ainoastaan Suomen rajojen sisäpuolella ellei toisin sovita. Vuokraaja vastaa siitä, että vuokrattua peräkärryä ja sen käyttöä koskevia voimassaolevia määräyksiä noudatetaan, samoin kuin voimassaolevia pysäköintimääräyksiä. Vuokraaja vastaa mahdollisista pysäköintimääräyksien rikkomisista tai muusta käytöstä aiheutuneista sakoista ja maksuista. Peräkärry saattaa sisältää toimivan GPS-paikantimen.

II. Laitteiston käsittely

Vuokraajan tulee pitää hyvää huolta peräkärrystä. Vuokraaja vastaa tahallisesti tai huolimattomalla käytöllä aiheutetuista vahingoista. Vahingon sattuessa vuokraajalla ei ole oikeutta itse korjata peräkärryä. Mahdolliset vahingot vuokraajan autolle ovat vuokraajan omalla vastuulla.

III. Vakuutusehdot

Vuokrattu peräkärry on täysvakuutettu 200 euron omavastuulla.(vahingonkorvaustilanteessa omavastuun maksu suoritetaan Fiksuveto Oy:lle)

IV. Vuokratun peräkärryn palauttaminen

Vuokrattu peräkärry tulee palauttaa samaan paikkaan kuin mistä se on noudettu. Mikäli vuokrattu peräkärry palautetaan sovittua palautusajankohtaa myöhemmin ilman Fiksuveto Oy:n lupaa, on Fiksuveto Oy:llä oikeus veloittaa vuokrakorvaus* ja tarvittaessa vaatia korvaus Fiksuveto Oy:lle aiheutuneesta vahingosta. Muualle kuin sovittuun paikkaan jätetyn peräkärryn noutamisesta ja siirtämisestä aiheutuvat kustannukset veloitetaan vuokraajalta.

Peräkärry tarkastetaan käytön jälkeen ja käytön yhteydessä ilmenneistä vahingoista Fiksuveto Oy veloittaa vuokraajaa (maksimissaan omavastuu 200 €).

Peräkärryn palautuksen yhteydessä suoritetaan kuntotarkastus ja peräkärryn mukana tulleet varusteet palautetaan. Mikäli vuokraaja palauttaa peräkärryn asiakaspalvelun aukioloaikojen ulkopuolella tulee asiakkaan suorittaa yllä mainittu tarkastus omatoimisesti ja Fiksuveto Oy suorittaa tarkistuksen pikimmiten jälkikäteen.

Peräkärryn vuokra-ajan muuttaminen tai peruutus 48h ennen varauksen alkamisajankohtaa.

* Vuokrakorvaus on 100 € jokaiselta alkavalta myöhästymisvuorokaudelta.