Me

Yrityksen perustajina toimii vahva ryhmä pitkän linjan yrittäjiä, joilla on kokemusta kuljetus- ja autoalalta, liiketoiminnan ja palvelujen kehittämisestä. Samat kaverit ovat mukana mm. freshstop.fi ja rockthewall.fi

Yritys uskoo uudenaikaiseen liiketoiminnan vastuulliseen johtamiseen ja hyvään henkeen. Pitäen kulurakenteen minimissä yrityksellä ei ole tarvetta kasvattaa liikevaihtoaan kertaheitolla vaan vannoo pitkäaikaisten asiakassuhteiden nimeen. Niillä luodaan kestävä peruskivi liiketoiminnalle, jossa jokainen osapuoli saa osansa kakusta: Mainostaja hyvää näkyvyyttä, kuluttajalle edullinen kuljetusväline ja meille ilo tarjota ratkaisu kullekin taholle.

Tarina

Fiksuveto.fi on kuljetuspalvelukonsepti ja ulkomainosmedia. Palvelun ideana on tarjota pääkaupunkiseudun edullisin kuljetusväline ja liikkuva ulkomainosmedia markkinoiden laadukkaimmalla kalustolla.

Me (perustajat) tuskastuimme mm. huonekalujen siirtämisestä koituviin kohtuuttomiin kustannuksiin. Pitkän linjan yrittäjinä ymmärsimme mainostamisen arvon bränditunnettuuden ja liikevaihdon kasvattamisessa, mutta ulkomainonnan hurjat kustannukset tuntuivat pitävän pk-yrittäjät kaukana ulkomainoksista.

Päätimme yhdistää logistiikan ja mainostamisen, jotka mahdollistavat kaikille osapuolille kannattavan ratkaisun: kuluttajalle fiksun ratkaisun siirrellä tavaroita ja mainostajille edullisen ulkomainosmedian. Pistettiin hyvä kiertämään, missä kaikki voittaa!