Meistä

Yrityksen perustajina toimii vahva ryhmä pitkän linjan yrittäjiä, joilla on kokemusta kuljetus- ja autoalalta, liiketoiminnan ja palvelujen kehittämisestä.

Yritys uskoo uudenaikaiseen liiketoiminnan vastuulliseen johtamiseen ja hyvään henkeen. Pitäen kulurakenteen minimissään yrityksellä ei ole tarvetta kasvattaa liikevaihtoaan kertaheitolla vaan yritys uskoo pitkäaikaisiin suhteisiin, jolla luodaan kestävä peruskivi liiketoiminnalle. Tarkoituksena luoda malli, jossa jokainen osapuoli saa osansa kakusta: Mainostaja hyvää näkyvyyttä, kuluttajalle edullinen kuljetusväline ja meille ilo tarjota ratkaisu kullekin taholle.

Tarina

Fiksuveto.fi on kuljetuspalvelukonsepti ja ulkomainosmedia. Palvelun ideana on tarjota pääkaupunkiseudun edullisin kuljetusväline ja liikkuva ulkomainosmedia markkinoiden laadukkaimmalla kalustolla.

Perustajat tuskastuivat mm. huonekalujen siirtämisestä koituviin kohtuuttomiin kustannuksiin. Pitkään yrittäjinä olleet perustajat myös ymmärtävät mainostamisen arvon bränditunnettuuden ja liikevaihdon kasvattamisessa, mutta ulkomainonnan hurjat kustannukset tuntuvat pitävän pk-yrittäjän kaukana ulkomedioista. Keksimme yhdistää nämä kaksi asiaa, jotka mahdollistavat kaikille osapuolille kannattavan ratkaisun ja myös pienyrittäjälle mahdollisuuden päästä näkyville ulkomainosmedian avulla. Lopputuloksena syntyi fiksuveto.fi –palvelu, jonka avulla mainostajat saavat näkyvyyttä pääväylillä ja kuluttaja järkevän ratkaisun tavaroiden siirtämisiin. Saadaan hyvän kierto kun kaikki voittaa!