Pelican Self Storage valitsi Fiksuveto Oy:n palveluntarjoajaksi

Pelican Self Storage valitsi Fiksuveto Oy:n palveluntarjoajaksi

Lisääntynyt tunnettuus pääkaupunkiseudulla, joka samalla tukee pääliiketoimintaamme teki Fiksuveto Oy:n (ent. Enter Ventures Oy) valinnan ulkomainonnan palveluntarjoajaksi helpoksi. On ollut hauska törmätä mitä yllättävämmissäkin paikoissa Pelican Self Storage –peräkärryihin. Peräkärryjä on bonganttu jopa Keski-Suomessakin.

Edullinen muuttoratkaisu

Lainaajina on sekä satunnaisia että vakioasiakkaita, jotka huolehtivat päivittäisestä näkyvyydestä etenkin pääkaupunkiseudulla, joka on Pelican Self Storagen päämarkkina-aluetta. Peräkärryjen käyttöasteet ovat pyörineet 70-80% tuntumassa ja kokonaismäärä on noussut jo 20 peräkärryyn. Lainaajat yleensä tarvitsevat joko edullisen muuttovälineen tai ratkaisun huonekalujen siirtelyyn.

Bränditunnettuus ja palvelukonsepti

Jokaiseen avattavaan Pelican Self Storagen toimipisteeseen pyritään sijoittamaan minimissään kaksi kärryä, mikäli se on kiinteistössä mahdollista. Ratkaisulla on pystytty taklaamaan kaksi asiaa kerralla eli bränditunnettuus ja osa palvelukonseptia samassa paketissa. Palvelussa Fiksuveto Oy huolehtii kärryjen kunnosta ja toimivuudesta ja Pelican-kärryjen lainaamisesta. Tällä tavoin voimme keskittyä ydinliiketoimintaamme.

Mainokset osana katukuvaa

Näemme peräkärryt liikkuvana ulkomainoksena osana markkinointiviestintäämme. Pitkäaikaisen yhteistyökumpanuuden kautta niistä on tullut osa katukuvaa. Toimiva, edullinen ja nykyaikainen palvelu kokonaisuudessaan.

Jarkko Tepponen
Local Marketing Manager – Pelican Self Storage

 

share